Se Hvorfor Saloner Rundt om i Verden Stoler på Zolmi

Intet kreditkort er nødvendigt for at oprette din tidsplan & ingen kontrakt. Du kan opgradere eller opsige til enhver tid.

Sådan Fungerer Det

Book hvor som helst
Aftalerne gemmes
i din kalender
Aftalepåmindelser sendes
til kunderne for at
reducere udeblivelser
Checkout kunden,
herunder betalinger
og tilføjelse af detailhandel
Opfølgende
kundetilfredshedsundersøgelse
sendes til kunden
  • Gratis IOS- og Android-app
  • Ingen Kontrakt
  • Gratis Opsætning
  • Kundesupport

Har du Flere Spørgsmål om Vores Salonplanlægningssoftware?

Her er nogle svar på dine mest almindelige spørgsmål.

Er der noget at installere?

Intet! Vi holder tingene enkle hos Zolmi, du skal blot oprette din konto hos os og begynde at bestille aftaler. Vores cloud-baserede salonsoftwareløsning giver dig altid den mest opdaterede version.

Hvordan kan jeg få support?

Kundeservice er det vigtigste for os. Vi er tilgængelige for dig 7 dage om ugen og bestræber os på at svare inden for 4 timer. Hvis onboarding, live chat, e-mail og YouTube-videoer til at guide dig igennem. Vi har også en omfattende hjælpesektion, så du hurtigt kan finde svar på vores mest almindelige spørgsmål.

Kan I opsætte softwaren for mig?

Ja, vi kan opsætte din salon software konto for dig. Dette er en premium service. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du tale med os på supportchatten.

Er der nogen kontrakter, der skal underskrives?

Der er ingen kontrakter, der skal underskrives! Du kan abonnere så længe du vil og opsige abonnementet når som helst.

Er mine data sikre?

Hos Zolmi har datasikkerhed vores højeste prioritet. Dine data er dine data (og ikke vores). Vores system bruger SSL-sikkerhed, og vi har de mest avancerede firewalls på plads til vores hardware. Der tages regelmæssigt backup af alle brugerdata på vores krypterede cloud-database, der hostes af Amazon Web Services.

Kan jeg opsige abonnementet når som helst?

Ja, selvfølgelig kan du nedgradere og opsige vores premium salon software abonnement til enhver tid. Men glem ikke, at du altid kan få adgang til vores gratis salonsoftware, hvis du ønsker at udvide din virksomhed og administrere din salon på en smart måde.